Toevoegen nieuwe leden

Enige tijd was het voor leden die bij de eigen club ingelogd hadden ook op alle andere clubwebsites in te loggen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Probus Nederland heeft daarom onmiddellijk gevraagd dat ongedaan te maken. Helaas gooiden de feestdagen roet in het eten en duurde dat langer dan we gewild hadden. Het bleek bovendien een redelijk ingewikkeld probleem. De oplossing is nu geworden dat elk lid digitaal gekoppeld wordt aan zijn of haar club.

Helaas is er nu een nieuw probleem ontstaan. De koppeling moet plaats vinden door te kiezen uit een selectielijst van alle aangesloten clubs. Het is natuurlijk niet de bedoeling, dat elke webmaster die mogelijkheid heeft, want daarmee zou je nog steeds kunnen inloggen op de websites van andere clubs. Daarom heeft Mediaversa bedacht, dat de superbeheerders dat zouden moeten doen. Dat betekent, dat u bij elk nieuw lid een van de ondersteuners (zie Support team – Probus Nederland (probus-nederland.nl)) moet vragen dat voor u te doen.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben daarom opnieuw gevraagd om dat automatisch te laten verlopen.

Dat kost even wat tijd. Intussen vragen wij u, met onze verontschuldigingen voor het ongemak, nieuwe leden wel in te voeren, maar even via de ondersteuners te laten activeren.

Enable Javascript