Probus Golftoernooi 2023

Beste Probus Golfer,

Hierbij nodigen wij u en eventueel uw partner/introducé uit voor deelname aan ons jaarlijks Probus golftoernooi op donderdag 6 juli 2023. De gekozen locatie is wederom Golfcentrum van De Batouwe.
Wij gaan spelen op de lussen Kersengaard en Perengaard van dit fruitige Golfcentrum, welke gelegen is midden in de Betuwe bij het plaatsje Zoelen en op een steenworp afstand van Tiel.
Wij willen zowel de deelnemers die de voorkeur geven aan een individuele wedstrijd, als de deelnemers die voor een gezelligheidswedstrijd in team verband kiezen, een mooie golf dag bieden!

De keuze kan gemaakt worden uit de volgende twee spelvormen, te weten:
A. Individuele Stableford wedstrijd
B. In teamverband een Texas Scramble wedstrijd, volgens stroke-play telling

Hiervoor mogen uiteraard door uzelf teams worden samengesteld uit spelers, wel of niet met partner/ introducé, van eigen of andere Probusclubs. Het is een SHOTGUN wedstrijd en staat open voor circa 96 deelnemers. Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een NGF handicap of Baanpermissie.

Op bijgaand inschrijfformulier kunt u aangeven of u deelneemt aan de stableford wedstrijd, al of niet met partner/introducé, of aan de texas scramble wedstrijd o.v.v. het team. Dit geldt ook voor de keuze om vanaf de Rode of Gele TEE te spelen.

Wilt u graag deelnemen aan de texas scramble wedstrijd en u bent alleen of met 2, gewoon inschrijven. Wij stellen dan voor u een team samen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen het aanvragen van een handycart en een buggy. Gaarne voor de handycart het pasnummer van de Stichting Vrienden van Handycart vermelden. De aanvragen voor een handycart krijgen voorrang boven aanvragen voor een buggy. Dit kan inhouden, dat uw aanvraag voor een buggy niet gehonoreerd kan worden in verband met het beperkte aantal carts. In dat geval zal de wedstrijdcommissie contact met u opnemen hoe hiermee om te gaan.

De ontvangst is vanaf 10.00 uur en we beginnen het toernooi om 12.00 uur.
De kosten bedragen € 115,– per persoon.
Het totaal pakket bestaat uit: de greenfee (kosten shotgun), koffie/thee bij ontvangst, baancatering en het afsluitend 2 gangen diner inclusief koffie of thee ter afsluiting.
De keuze voor een lunchpakket en alle andere consumpties deze dag zijn voor eigen rekening.

Na inschrijving bepaalt de volgorde van binnenkomst van de betaling, de definitieve deelname.
Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 1 juni 2023 te zijn gestort op
IBAN rekeningnr.: NL 55 INGB 0006932784 t.n.v. Stichting Probus Golf.

Om in te schrijven verzoeken wij u bijgaand inschrijfformulier volledig en zo spoedig mogelijk
in te vullen en te retourneren aan de wedstrijdleiding bij voorkeur
per e-mail: stichtingprobusgolf@gmail.com
of per post aan Stichting Probus Golf, Molenlaan 283, 3055 GG Rotterdam

Graag tot ziens op 6 juli 2023!
Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van Stichting Probus Golf,
De wedstrijdcommissie,

Hans Bergers
0650122905
Jaap van Doorn
0646757044

Download: inschrijfformulier

Enable Javascript