Nieuwe ICT omgeving

Sinds 7 november 2023 staan de clubsites in een nieuwe technische omgeving.
 
Ondertussen zijn praktisch alle actieve clubsites “vrijgegeven”.
 
Aangezien we weer in een stabiele situatie zijn gekomen, gaan er nu stapsgewijs wijzigingen plaats vinden. 
Recent is de Media bibliotheek aangepast. Het is nu mogelijk om zelf folders aan te maken. Het beheer van de bestanden wordt daardoor vergemakkelijkt. In de volgende versie van de Handleiding voor webmasters zal hier verder op worden ingegaan.
 
Om informatie niet verloren te laten gaan staan hieronder nog zaken die in eerdere berichten zijn gemeld (en nog relevant zijn).
 
Ouder bericht
Er zijn enkele verschillen tussen de oude en de nieuwe situatie. Voor het moment  is het belangrijkste verschil de manier waarop de menu beveiliging is ingericht.
In de oude situatie regelde je dat bij de Pagina’s. Nu is er in het Dashboard een optie Nav Menu’s. Voor meer details zie het vorige bericht.
Voor de clubs die gebruik maken van pagina wachtwoorden verandert er niets.
Voor de webmasters is het belangrijk om te weten welk beveiligingssysteem je gebruikt, beide kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt.
 
Bovenbeschreven situatie heeft er toe geleid dat alle clubsites in eerste instantie “Under Contruction” zijn. Een Club Admin kan inloggen door te klikken op het WP logo.
Een webmaster (Club Admin) kan de menu beveiliging controleren en waar nodig aanpassen. Vervolgens kan hij via een e-mail naar clubsite_hulp@probus-nederland.nl  verzoeken om zijn clubsite vrij te geven.
 
 
 

Enable Javascript